Transport și retur

TRANSPORT

SC Visuell Atelier S.R.L. iti va livra produsele prin intermediul companiei de curierat rapid Sprint Curier la adresa de livrare completata de tine pe site.

Prețul transportului pentru orice comanda:

  • 25 RON in Bucuresti si in orice alta localitate din Romania
  • GRATUIT daca ridici personal produsele comandate de la adresa: Str. Ardealului, Nr.14, Sector 1, Bucuresti (in cazul in care optati pentru aceasta varianta, plata trebuie facuta in prealabil prin transfer bancar)

Plata se poate face:

  • la livrare
  • prin transfer bancar in contul firmei noastre:

SC Visuell Atelier S.R.L.
Str. Săndulești nr. 7, bl. Z12, et. 8, ap. 54, sector 6, CP 061782
J40/4127/2015
CUI 34332527
Cont in lei: IBAN  RO38 BTRL RONC RT02 9402 7701

In cazul in care optati pentru acest tip de plata comanda va fi preluata din momentul in care transferul banilor in conturile firmei noastre a fost confirmat.

Factura pe care o vei primi la livrare va contine costul produselor achizitionate si costul livrarii.
Costul produselor nu include taxa de livrare.

RETUR

Puteti returna produsele comandate in termen de 14 zile de la primirea acestora. Costurile legate de transport in cazul returului vor fi suportate de client. Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Str. Ardealului, Nr.14, Sector 1, Bucuresti, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta semne de uzura.